Ara
Dronecu, insansız hava araçlarıyla ölçülebilir reklam ve pazarlama çözümleri geliştiriyorKaynak:   Webrazzi   05-30-2015 04:02:59
Dronecu, dünya genelinde henüz gelişmekte olan drone reklamcılığına odaklanan Türkiye’den yenilikçi bir girişim. Ticari drone’ların günlük hayatımızda hala bir niş olması drone’larla kurgulanan kampanyaların yoğun ilgi görmesini sağlıyor. Aralarında Uber, Dreamstalk, Tüyap, Red Bull ve nesine.com gibi tanıdık isimlerin yer aldığı 20’ye yakın etkinlik, ajans ve markayla yaratıcı kampanyalara imza atan Dronecu, outdoor reklamları da ölçülebilir bir yaklaşımla yeniden ele alıyor.

Aralık 2014’te kurulan Dronecu, ticari drone’ları ve diğer mobil teknolojilerini birlikte kullanarak uçan billboard, promosyonel ürün yağmuru ve teslimatı, iBeacon ile lokasyon bazlı pazarlama, drone photo booth, canlı yayın/çekim ve viral video prodüksiyonu gibi ürün ve hizmetler sunuyor müşterilerine. Uçan billlboardları yüz tanıma yazılımı desteğiyle ölçümlenebilir bir mecra olarak sunan Dronecu, bu servisi bir CPM ile ücretlendirip ölçekleyerek, 2016 yılında minimum yüzde 300 büyüme hedefliyor.


Tümünü Oku

 
 
Paylaş


 
 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © CDOTurkey.com 2015