Ara
CDO (Chief Digital Officer) Eğitim Semineri Yoğun Talep üzerine Yeniden GerçekleştirildiKaynak:   CDO Turkey   Ekleyen:  Duygu Omak   05-02-2016 12:07:56
Şirketlerin sürdürülebilir ve doğru dijital stratejilerine destek olan, Türkiye’nin en önemli dijitalleşme platformlarından CDO Turkey (Chief Digital Officer) ve CDO Certificate işbirliği ile ilki 26 Mart’ta gerçekleştirilen CDO semineri, yoğun talep üzerine 30 Nisan 2016 Cumartesi günü BOF Otel İstanbul'da yeniden gerçekleştirildi.

30 Nisan Cumartesi günü “1” Günde DİJİTAL Değişim başlığıyla yeniden gerçekleştirilen seminerde şirketlerde Dijital Değişim ve bu değişime liderlik edecek Dijital Değişim/Dönüşüm Lideri (CDO) atamasının yapılması konularında en güncel bilgiler paylaşıldı.

CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu’nun konuşmacı olduğu seminere, Türkiye’nin en önemli holdingleri üst düzey temsilcilerini göndererek yoğun ilgi gösterdiler. Birinci ve ikinci seminerle birlikte CDO Seminerine Türkiye’nin en büyük holding ve kurumlarının neredeyse tamamına yakını temsilci göndererek katılım sağlamış oldular.

Seminerde

• Dijital Dönüşüm ve CDO gerçekte nedir ? Şirketim için gerekli midir ?
• Dijital Dönüşüme nasıl başlamalıyım ? Başladıysam nasıl revize etmeliyim ve uygulamalıyım ?
• Dijital Fikirler fabrikasını şirketim için nasıl oluşturabilirim ?

gibi sorulara cevap arandı ve bilgi paylaşımında bulunuldu.

Katılımcı yöneticilerimiz kurumlarında dijital dönüşüme hız vereceklerdir.

CDO Turkey İcra Kurulu Başkanı Bülent Kutlu gerçekleşen ikinci seminer sonrasında önemli kurumların dijital dönüşüme verdikleri önemin sevindirici olduğunu belirterek “Bugün ilk seminerde olduğu gibi çok iyi bir seminer gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bir eğitim gibi değil keyifli bir sohbet havasındaydı. Böylelikle neredeyse ülkemizin tüm önemli grupları seminere üst düzeyde temsilci göndermiş oldular. Önemli bir farkındalık oluşturduk. Bundan sonraki aşamada katılımcı yöneticilerimizin kendi kurumlarında dijital dönüşümü daha da hızlandırmalarını bekliyoruz. Gerekirse dijital dönüşüme önem veren kurumlarımızla birebir temas ederek yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Kurum içi seminerler için kurumlarla direkt temaslarımız olacak.

CDO Certificate eğitim koordinatörü Berkay Güner ise, etkili ve verimli bir seminer gerçekleştirdiklerini belirterek “Katılımcılarımızdan aldığımız geri bildirimler çok motive edici. Eğitim semineri sırasında sıkça kurum içinde de bu tür organizasyonların yapılması katılımcılar tarafından vurgulandı. Bu çok önemli. Bu nedenle ilerleyen günlerde kurumlarımızla direkt temasımız olacak. Kurumlar özelinde neler yapabileceğimize birlikte bakacağız” dedi.

 
 
Paylaş


 
 


    Hakkımızda Gizlilik ve Güvenlik İletişim © CDOTurkey.com 2015